Spaanse furore in kamermuziek!
Datum: Friday 29 November 2019, 19:45 - 22:30
 Location : Dorpsstraat 49, 1536 AE - Markenbinnen

Spaanse furore in kamermuziek!
Vrijdagavond 29 november komt het Mylõ Trio naar het kerkje van Markenbinnen. Het Mylõ Trio is pas sinds vorig jaar actief en ontstaan uit vriendschappen op het Conservatorium van Amsterdam. Zij willen graag de contrabas (Silvia Gallego) meer betrekken en promoten binnen de kamermuziek. Samen met klarinet (María Luisa Olmos) en piano (José Alberto del Cerro) proberen zij muziekstukken die origineel geschreven zijn voor cello en altviool op hun manier meer bekendheid te geven. Er worden werken vertolkt van o.a. Brahms, Bruch en Beethoven.
Milô trio 1
Harmen de Boer (docent klarinet) en Rick Stotijn (docent contrabas) zijn hun huidige docenten op het Conservatorium. In Spanje hebben zij al meerdere malen opgetreden en nu is Nederland ofwel Markenbinnen aan de beurt. Zij hebben er heel veel zin in!
De entree is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor o.a. de onkosten van musici en de instandhouding van het kerkje. U kunt een plaats in het kerkje reserveren voor dit concert door een mailtje te sturen naar: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Het concert op vrijdag 29 november begint om 20.15 uur. Het kerkje is open vanaf 19.45 uur.

Adres: Dorpsstraat 43, 1536 AE Markenbinnen.