De Groene Zwaan: A Million Strong & Five4fun
Datum: Saturday 07 December 2019, 20:30 - 22:30
 Location : De Groene Zwaan, Rechtestraat 12-14 - De Rijp

De Groene Zwaan: A Million Strong & Five4fun

A Million Strong is een ‘dodelijk’ trio uit regio Amsterdam. Eigen geluid, eigen nummers en talloze shows achter hun naam. In 2019 komt de eerste EP ‘Being Great for You’ uit, na de release van de singles ‘Death by Reason’ en ‘Lemon’ in 2014.
A Million Strong is een samensmelting van genres als alternative, grunge en post rock met invloeden van bands als Faith No More en Killing Joke.

De dorpsband van West-Graftdijk Five4fun is een enthousiaste groep muzikanten uit de regio (5 uit West-Graftdijk en 2 uit Alkmaar). Met rock klassiekers en uitstapjes naar Ska en Blues maken ze al snel een goede sfeer en wordt de dansvloer gevuld. Van ZZ-top en the Rolling Stones tot K’s Choise en Madness. Er moet voor Five4fun wel een beetje vuur in zitten! Dit dragen ze dan ook goed over op het publiek.

Gratis Entree.

Voor dit concert kunt u eventueel vooraf dineren in Restaurant “Bij Ernst”. Voor € 24,50 pp krijgt u een tweegangen diner (naar keuze van de kaart) en koffie/thee met iets lekkers toe (exclusief overige drankjes). U zorgt dan dat u rond 18:00 uur in het restaurant bent en daar zorgen zij ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar als u vooraf reserveert. Dat kan via de knop op deze pagina.

Pas op: de datum is gewijzigd. Het concert vindt plaats op 7 december!

www.degroenezwaan.nl

Zaal open 20.00 uur.