Noordeinder Vermaning: Kerstconcert met Fonte Di Musica
Datum: Sunday 22 December 2019, 15:00 - 17:30
 Location : Noordeinder Vermaning - Noordeinde

Kerstconcert met Fonte Di Musica.

FontediMusica

Deze kerstconcerten van 2018 met de titel “O Magnum Mysterium” werden dermate enthousiast ontvangen dat Fonte di Musica door meerdere concertlocaties werd geboekt voor december 2019.
Fonte di Musica zal op 22 december te beluisteren zijn in Graft/Noordeinde met het vernieuwde programma “O Magnum Mysterium 2.0” waarin wederom de geboorte van het Christuskind centraal zal staan. Het hele programma toont een zeer rijk geschakeerd beeld van kerstmuziek door de eeuwen heen met werken van componisten die vijfhonderd jaar geleden leefden tot nog levende toondichters. Naast muziek op Latijnse teksten hoort u ook oud-Nederlands, Engels, Duits en zelfs Zweeds als bescheiden voorproefje van het zomerconcert in 2020.

Meer informatie op: www.fontedimusica.nl

Meer info www.noordeindervermaning.nl