Nieuwjaarsreceptie 2020 Het Plein

De Nieuwjaarsreceptie: waar Graftdijkers elkaar ontmoeten

Zondag 5 januari 2020 - 25-jarig jubileum Het Plein
Toegang: vrij

Na de Kerst begint Het Plein het nieuwe jaar traditiegetrouw met een Nieuwjaarsreceptie.

U, donateur en/of bezoeker van Het Plein, bent van harte welkom om iedereen een gelukkig 2020 te wensen. Zoals gebruikelijk zorgen wij voor hapjes bij de drankjes.

Bent u nog niet zo bekend met Het Plein, dan bent u van harte welkom om kennis met ons te komen maken.

Het Plein bestaat 25 jaar!
Dit is een mooie mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Dus kleden we de nieuwjaarsreceptie extra aan met lekkere hapjes en een fotopresentatie met herinneringen aan de gepasseerde jaren.

Bekendmaking invulling Sluisconcert
Het Sluisconcert vindt in 2020 plaats op zondag 7 juni. Welk gezelschap er op komt treden, wordt feestelijk bekendgemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie!

Jubileumloterij
Bezoekers van de voorstellingen in oktober, november en december 2019 ontvangen een lot voor de Jubileumloterij (dus hoe meer voorstellingen u bezoekt, hoe meer loten u ontvangt)!. Ook iedereen die de Nieuwjaarsreceptie bezoekt, ontvangt bij binnenkomst een gratis lot. Tijdens deze receptie vindt de trekking plaats en maakt iedereen met een lot of loten kans op een bijzondere Pleinprijs.
NB. Valt er een prijs op een lotnummer van iemand die niet aanwezig is, dan kan deze persoon geen aanspraak maken op de prijs.
Natuurlijk is de toegang voor deze receptie gratis.

*De receptie gaat niet door als op deze zondagmiddag de Eilandspoldertocht wordt geschaatst.
Zie ook www.deeilandspoldertocht.nl

Het Plein, Bezoekadres Graftdijkplein 3, 1486 ML, West-Graftdijk www.hetplein.info www.facebook.com/hetpleingraftdijk
postadres Zuiderstraat 35, 1486 MJ West-Graftdijk tel. 06-18585139