De Groene Zwaan: Tangarine
Datum: Saturday 11 January 2020, 20:30 - 22:15
 Location : De Groene Zwaan, Rechtestraat 12-14 - De Rijp

De Groene Zwaan: Tangarine

Het folkduo Tangarine bestaat uit de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. In 2013 zijn ze met hun veelgeprezen album ‘Seek and Sigh’ landelijk doorgebroken. In de slipstream van dit album werden ze de huisband van het tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ en deden ze een uitverkochte clubtour en veel optredens op grote festivals. DGZ Foto Tangarine Patrick Louw NOPRINT

Maar inmiddels is er wel het een en ander veranderd in hun levens: de broers staan nog wel samen op het podium, maar ze hebben elk een andere weg ingeslagen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander op hetzelfde moment stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen. Deze ontregelde broederschap klinkt door in het nieuwe album ‘Because of You’ en in de tours en concerten. Tangarine is niet langer een loepzuivere folkband. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden.

Toegangsprijs € 17,50.

Voor deze voorstelling kunt u eventueel vooraf dineren in Restaurant “Bij Ernst”. Voor € 24,50 pp krijgt u een tweegangen diner (naar keuze van de kaart) en koffie/thee met iets lekkers toe (exclusief overige drankjes). U zorgt dan dat u rond 18:00 uur in het restaurant bent en daar zorgen zij ervoor dat u op tijd bent voor de voorstelling. Dit arrangement is alleen beschikbaar als u vooraf reserveert. Dat kan tijdens het reserveren voor de voorstelling.

Verdere informatie en reserveren: www.degroenezwaan.nl

Contact www.degroenezwaan.nl
Kaarten: https://degroenezwaan.nl/kaarten/