Podium onder de Toren: Theaterconcert HAUSER & CO
Datum: Saturday 08 February 2020, 20:15
 Location : Dorpskerk, Zuideinde 5 1843 JH - Grootschermer

Podium onder de Toren presenteert: Theaterconcert HAUSER & CO ‘Rich & Poor’

Hauser & Co is niet onbekend in Grootschermer. Dick Hauser en Stephan Jankowski speelden eerder samen in de dorpskerk. Voor Podium hebben ze toetsenist Pieter Jan Cramer gevraagd om er als trio een bijzondere avond van te maken.
Dick Hauser staat al sinds zijn vijftiende op het podium. Via de soul van zijn eerste band Side by Side, naar het ontstaan van zeer bekende en bijzondere groepen als Hauser Orkater en De Horde. Meestergitarist Stephan Jankowski is onder andere bekend van Rosa King en toetsenist Pieter Jan Cramer maakte furore bij Zijlstra (Jeroen Zijlstra)..
Muzikant/componist Hauser heeft zich de loop van zijn carrière ontwikkeld tot regisseur. Hij regisseert vooral muziektheater en werkt nauw samen zangers en bands zoals Pater Moeskroen en Sabrina Starke.
Dick Hauser keerde terug naar zijn roots en heeft de laatste jaren de gitaar zelf weer ter hand genomen en de keel gesmeerd. De muziek van Hauser & Co is broeierig, bluesy en swampy. Binnen het hechte samenspel is er veel ruimte voor de virtuositeit van Jankowski en Cramer.
Werk van Ry Cooder (Jesus On The Mainline) en J. J. Cale (Call Me The Breeze) staan op de setlist naast enkele bijzondere songs van Hauser Orkater (Avanti!).

Website: www.dickhauser.nl

Dick Hauser zang, gitaar;
Stephan Jankowski gitaar en backing vocals;
Pieter Jan Cramer toetsen, accordeon, backing vocals.

De toegangsprijs is  € 16,50 voor niet-leden en € 14,50  voor leden.

Aanvangstijd 20.15 uur.