Podium onder de Toren: Magische show Timon Krause
Datum: Saturday 07 March 2020, 20:15
 Location : Dorpskerk, Zuideinde 5 1843 JH - Grootschermer

Podium onder de Toren presenteert:  Magische show Timon Krause  ‘Mindgames’.

‘Mindgames’ is de nieuwe sensatie op gebied van gedachtelezen! Daarom is Podium heel trots dat we deze show naar Grootschermer hebben kunnen halen. Timon Krause en de muzikanten Henning Neidhardt en Kevin Wolf presenteren een verrassende mix van live gedachtelezen, hypnose, magie, muziek en, niet onbelangrijk, humor! Een show die je van begin tot eind op het puntje van de stoel laat zitten en die je niet snel zal vergeten.

Geboren in Duitsland, opgeleid in Nieuw-Zeeland en nu woonachtig in Amsterdam heeft Timon Krause met zijn show reeds alle continenten bezocht. Na een kleinkunst- en cabaretopleiding op de Paul van Vliet Academie in Den Haag te hebben gevolgd, studeert hij nu filosofie in Amsterdam.

Voor Timon is magie de passie van zijn leven. Toen hij 16 jaar was, publiceerde hij al zijn eerste boek over het thema ‘gedachtelezen’. In 2016 werd hij uitgeroepen tot de 'Best European Mentalist' en is daarmee de jongste gedachtelezer die deze titel ooit heeft gewonnen.

Zijn carrière tot nu toe bevat diverse live tv-optredens op de nationale televisie, theatertournees in Duitsland, Nederland en Nieuw-Zeeland, deelname aan verschillende kampioenschappen waaronder de wereldkampioenschappen der magie, radio-optredens en bijna een decennium ervaring als walk-act en podiumartiest.
Website: www.gvproductions.nl/timonkrause
Timon Krause mind reader & magician;
Henning Neidhardt piano;
Kevin Wolf drum.

De toegangsprijs is  € 16,50 voor niet-leden en € 14,50  voor leden.

Aanvangstijd 20.15 uur.