Podium onder de Toren: Cabaret Nathalie Baartman
Datum: Saturday 11 April 2020, 20:15
 Location : Dorpskerk, Zuideinde 5 1843 JH - Grootschermer

Podium onder de Toren presenteert: Cabaret Nathalie Baartman ‘Breek’.
‘Breek’ is een subtiel-hilarische voorstelling over ontheemd zijn. Met het ongemak van stilte. Op het randje van gekte. Dat is typisch voor Nathalie Baartman. ‘Breek’ is de zevende solovoorstelling van deze eigenzinnige en betrokken cabaretière.
Nathalie Baartman uit Borne won in 2006 de persoonlijkheidsprijs op het Cameretten-festival. Het inspireerde haar tot haar voorstelling ‘Stam’ die werd gevolgd door zes andere, bijzondere voorstellingen. Tijdens haar programma’s maakte ze onder andere gebruik van accordeon, harmonium, Bulgaarse zang, buikdans en veel verhalen.
Door de intensiteit van haar spel neemt Nathalie Baartman haar publiek mee in haar belevingswereld. Ze beschikt daarbij over een origineel en grappig observatievermogen. Ze vertelt hilarische verhalen over haar leven, dat altijd heeft aangevoeld als een jas die niet past.
‘Haar voorstelling ‘Breek’ is een prachtige, gevoelige solo van een ontheemde vrouw. Daar kan het publiek fijn van meegenieten,’ tekende een toneelcriticus op.
‘Mijn cabaretprogramma’s zijn een vertaling van mijn leven. Wereldvreemd werd ik genoemd. Dat snap ik nog steeds niet. Ik vind de wereld raarder dan ik’, zegt Nathalie Baartman over zichzelf.
Na de succesvolle optredens van de comediens Felix Heezemans, Ronald Smink, Roel C. Verburg, Kristel Zweers en cabaretier Fabian Franciscus, is Podium er opnieuw in geslaagd cabaret van hoog niveau naar de dorpskerk te halen.
Website: http://www.kikproductions.nl/artiesten/nathalie_baartman/

Nathalie Baartman cabaretière.

De toegangsprijs is  € 16,50 voor niet-leden en € 14,50  voor leden.

Aanvangstijd 20.15 uur.