Cartouche presenteert: Gerard Alderliefste & Friends: "Une belle histoire".
Datum: Saturday 30 January 2021, 19:30 - 22:45
 Location : Grote Kerk, Grote Dam 6 - De Rijp

CARTOUCHE presenteert: Gerard Alderliefste & Friends: "Une belle histoire".

Na een maandenlange stilte pakt ook Cartouche de draad weer op. De organisator van voorstellingen in de Grote Kerk in de Rijp had bij de start van de coronacrisis in maart eigenlijk het programma al rond voor het nieuwe seizoen. Alleen was de vraag hoe organiseer je als vrijwilliger een veilige omgeving voor publiek, artiest en de mede vrijwilligers ....?

De artiesten zijn in ieder geval dolblij als er weer een beetje brood op de plank komt en hoe fijn is het als je dichtbij huis veilig naar een voorstelling kan gaan ... Daarom start Cartouche in september weer op.

Op 5 september organiseert Cartouche de eerste voorstellingen, op anderhalve meter. Dus weinig mensen in de kerk per voorstelling Cartouche begint komend seizoen met twee voorstellingen op één avond. De vroege voorstelling start om 19.30 uur en de late om 21.15 uur. Afhankelijk van de situatie evalueert Cartouche (en management van artiest) in de loop van het theaterseizoen hoelang ze deze speciale duo-voorstellingen blijft organiseren.

Gerard Alderliefste is vooral bekend om zijn Franse chansons en zijn optredens met een kleine bezetting. Top 2000 faam kreeg hij door zijn nummers met Paul de Leeuw, Liesbeth List en Ramses Shaffy. Deze avond is echter anders. Maar liefst acht man begeleiding (waaronder oud-Rijper Rob Stoop) laten u terugverlangen naar uw vakantie in la douce France.
Natuurlijk zullen deze avond favorieten als Michel Fugain en Julien Clerc niet ontbreken met het tijdloze ‘Une belle histoire’ en het swingende ‘Elle voulait qu’on l’appelle Venise.’
Maar u hoort ook nummers van de Poppy’s tot ZAZ , Piaf tot Stromae en wat eigen werk.

Gerard Alderliefste (zang, gitaar)
Kees Post ((contra)bas)
Bob Schimscheimer (drums)
Michel van Kemenade (toetsen)
Maria Eldering (viool)
Rob Stoop (accordeon)
Bregje Hermans
Rosanne Alderliefste ((backing) vocals)

Entreeprijs: € 16,00.

www.cartouche-graftderijp.nl ,
Margit Roem-Butselaar,
tel.: 06-21452906

Öffnungszeiten 2020:

Der erster Tag wird sein Karfreitag den 10. April und anschliessend zum Osternferien.

Montag bis Donnerstag von 12.00 - 15.00 Uhr;

Freitag bis Sonntag von 11.00 - 17.00 Uhr.

Montags bis Sonntag  von 11.00 - 17.00 Uhr.

Nur am Sonntag 4.en geöffnet von 12.00 - 15.00 Uhr.

ab Samstag 10.en bis Sonntag 25.en von 12.00 - 15.00 Uhr.

Geschlossen ab Donnertag 14.  September bis Dienstag 21. September 2020 (Festwoche in de Rijp).