Podium onder de Toren: Dieter van der Westen-band.
Datum: Saturday 09 May 2020, 20:15
 Location : Dorpskerk, Zuideinde 5 1843 JH - Grootschermer

Podium onder de Toren presenteert: Theaterconcert Dieter van der Westen-band.

Dieter van der Westen-band

De Dieter van der Westen-band brengt in een wervelende theatershow een mix van Americana, Indiefolk en World met authentieke liedjes die moeiteloos in het gehoor blijven hangen.
De vijfmans-formatie bracht enige tijd geleden het album Me and you uit, dat met veel enthousiasme werd ontvangen. ‘Een van de beste albums ooit gemaakt op Nederlandse bodem in dit muziekgenre,’ was één van de lyrische commentaren.
De Dieter van der Westen-band bestaat uit een aantal muzikanten met een uitgebreide muzikale bagage en een imponerende live-ervaring. Zanger Dieter van der Westen heeft zich laten beïnvloeden door Mark Knopfler en Neil Young, maar ook door Bruce Springsteen en Tom Waits.
Daarnaast wordt de bandsound verrijkt met de muzikale invloeden van de verschillende bandleden. De bandleden hebben een gezamenlijke liefde voor authentieke rootsy liedjes.
De Dieter van der Westen-band speelde de afgelopen jaren onder andere op het Bevrijdingsfestival in Amsterdam, theaterfestival De Parade en op aansprekende poppodia als Paradiso Amsterdam en het Luxor-theater in Arnhem.
Website: http://www.dietervanderwesten.com

Dieter van der Westen zang;
Eric van der Westen basgitaar;
Aron Raams gitaar;
Gijs Anders van Straalen drum;
Joost Abbel banjo en dobro.

De toegangsprijs is  € 16,50 voor niet-leden en € 14,50  voor leden.

Aanvangstijd 20.15 uur.