Trio Bier Concert
 Location : De Groene Zwaan, Rechtestraat 12 - De Rijp

De Groene Zwaan: Trio Bier Concert

TrioBier2 2

Trio Bier is een begrip in Amsterdam. In 1995 als Straatorkest begonnen, maar intussen hebben ze al diverse CD’s gemaakt (o.a. geproduceerd door Thé Lau) en stonden ze o.a. in het voorprogramma van De Dijk. Ze zijn bekend in het club-circuit en zijn kortgeleden weer in een viermans-formatie gestart. Ze spelen aanstekelijke muziek, een beetje in de stijl van De Dijk, maar ook met een vleugje Rowwen Heze. Ze staan garant voor een avond heerlijke muziek, waarbij meezingen bijna als vanzelf gaat.

Het ongekend populaire Trio Bier is terug! Zij brengen een programma op de planken dat het leven zowel bezingt als vervloekt. Een verzameling oud en nieuw werk van het Trio Bier dat als vanouds aandoet als een ruwe bolster, blanke pit. Want door hun rauwe liedjes loopt altijd als rode draad het koortsachtig verlangen naar een dapper leven. En deze zoektocht leidt je over ongekend hoge toppen, maar ook door genadeloos diepe dalen.

Het concert is eventueel inclusief een theaterdiner “Bij Ernst” te boeken.

Organisator: De Groene Zwaan, Intiem theater en concertpodium

Entree: 12,50 (inclusief alle kosten).

Contact www.degroenezwaan.nl
Optie met theaterdiner, zie de website.

Öffnungszeiten 2022:

Ab 1n. April bis Ende September alle Tage, von 12:00 bis 15.00 Uhr. Geschlossen zwischen 12 und 19 September wegen Kermesse.

Oktober: nur am Sonntagen: 2, 9 und 16 zwischen 12.00 und 15.00 Uhr;
Während den Herbstferien: 17 bis 30 Oktober 12.00-15.00 Uhr.

logo Alkmaar Marketing liggend fc transparant Hart van Noord-Hollandbanner laaghollandbanner museummolenMetropool AmsterdamHouten huis Logo ballen