Print

B&B Het Oude Postkantoor de Rijp

In stijl logeren in het hart van het schilderachtige dorp De Rijp? Dat kan! U bent van harte welkom in één van de prachtige kamers van de B&B Het Oude Postkantoor, gevestigd in het statige pand dat in de vorige eeuw dienstdeed als postkantoor van De Rijp en omgeving.

Op de begane grond van dit rijksmonument zijn twee riante slaapkamers ingericht met elk hun eigen sfeer: de Gouwsuite en de Schermersuite. Beide zijn voorzien van alle comfort en gestyled met een smaakvol oog voor detail.

Aan de waterkant, op het zuiden, heeft de B&B een zonnige steiger waar u kunt genieten van een heerlijk uitzicht op het dorp en van het plaatselijke grachtje met zijn eeuwenoude, nog werkende sluis met ophaalbrug. De Grote Kerk van de Rijp kunt u vanaf deze unieke plek niet missen. Grote kans dat als u op de steiger zit, er bootjes door de sluis worden geloodst. Maar ook zullen de klokken van het carillon van de Grote kerk zich regelmatig laten horen. U waant zich even helemaal terug in de tijd; de gemoedelijke rust van dit oer-Hollandse dorp zal u helemaal doen onthaasten.

 

Uw gastheren:
Thomas & Marcel.

 

 
Golden VVV Partner

ADDRESS:

B&B Het Oude Postkantoor de Rijp
Rechtestraat 79
1483BC
De Rijp
Located in: Accomodation

Partnerprogramma

Partners van VVV De Rijp hebben een streepje voor. Er zijn 3 programma's: GOUD - ZILVER - BRONS. Ook VVV-partner worden? Lees dan verder...>>>

 

Word VVV-partner

Contact

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp


Telefoon: 0299-671979
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

N.B. In het winterseizoen zijn wij alleen via e-mail te bereiken.