Print

Fluisterboot- en Fietsverhuur De Gouw

Bij de Gouw kunt u boten huren die voorzien zijn van elektrische motoren. U vaart in fluister stilte met een snelheid van 6 a 7 kilometer per uur door het gebied van de Eilandspolder. Met slechts het kabbelen van het water en het fluiten van vogels op de achtergrond, een heerlijk moment om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Naast onze fluisterboten, verhuren wij een rondvaart boot voor grote groepen. Bovendien in juli en augustus op de woensdagavonden van 19.00 tot 21.00 uur zijn er rondvaarten. Aanmelden vooraf niet noodzakelijk. Vol = vol.

Pakt u liever de fiets? Dit is bij ons ook mogelijk.

Een heerlijk rondje om de polder fietst u op onze nieuwe sportieve fietsen. De fietsen beschikken over versnellingen en handremmen en zijn los of in combinatie met onze boten te huur. Naast volwassen fietsen beschikken wij over kinderfietsen, kinderzitjes, een aanhangfiets voor de kleintjes die nog niet zelfstandig kunnen fietsen en een kar achter de fiets voor kinderen of bagage. Dit maakt het ook voor gezinnen mogelijk om er met z’n allen erop uit te gaan.


 

 

 

 
Golden VVV Partner

ADDRESS:

Fluisterboot- en Fietsverhuur De Gouw
Zuiddijk 2a (Hotel De Rijper Eilanden)
1483 MA
De Rijp

Contact:

+31621986970

Partnerprogramma

Partners van VVV De Rijp hebben een streepje voor. Er zijn 3 programma's: GOUD - ZILVER - BRONS. Ook VVV-partner worden? Lees dan verder...>>>

 

Word VVV-partner

Contact

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp


Telefoon: 0299-671979
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

N.B. In het winterseizoen zijn wij alleen via e-mail te bereiken.