Events

Monthly View
By Month
Categories
By Categories
Search
Search
Anne Neuteboom en Simpleton
Datum: Saturday 12 March 2022, 20:00 - 22:45
 Location : Kerk, Graftdijkplein 3, - West-Graftdijk

Het Plein presenteert: Anne Neuteboom en Simpleton

Dubbelprogramma

 

Anne Neuteboom – Hit me baby one more time anne neuteboom 2

Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar, op haar 31ste, in een antikraakwoning, in Den Dolder. Middenin de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en ook veel te vaak zonder stromend water. Expeditie Robinson is er niets bij. Maar Neutje laat zich niet uit het veld slaan, alles is perspectief, so come on baby, hit me one more time.

Anne Neuteboom is misschien wel het grootste cabarettalent van dit moment. Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), kreeg een sterrenregen in de recensies en werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu.

Regie: Hanneke Braam

www.anneneut.nl

 

Simpleton Latest Simpleton banner 2

Simpleton is een absurdistische voorstelling over het meest nietszeggende plaatsje ooit: Simpleton. Met deze voorstelling steken de makers de draak met de huidige maatschappij waarin zoveel moet en waarin alles zo snel gaat. In Simpleton hoeft niet zo veel en gaat alles niet zo snel. Ook weleens prettig. Kom kijken en laat je meevoeren naar het potentieel humoristisch ons-kent-onsgehucht.

​Simpleton speelde in mei 2018 haar première in een uitverkocht Zonnehuis in Amsterdam-Noord. Eerder waren er al try-outs op festival ‘Het Grote Fiasco’ en studentenfestival ‘Ontgrendel de Zeedijk’ en WoudeWoude

Het collectief bestaat uit:

Pepijn van den Berg, hij studeert muziektheater aan Codarts in Rotterdam en volgde theatervooropleidingen in Amsterdam; Thijs de Lange, hij studeert Nederlandse taal & communicatie en Frans aan de UvA. Hij schrijft veel, bracht in 2016 een dichtbundel uit en in 2017 een tweede; Thom Gerrits, hij studeert Nederlandse taal & cultuur aan de UVA en volgde een vooropleiding voor kleinkunst en cabaret in Den Bosch; Daan Stigter, hij studeert productie & techniek op de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam en doet ook de productie en techniek voor Simpleton. Zelf noemt hij zich ‘de manager van Simpleton’.

www.simpleton.nl

Meer info: www.hetplein.info

tel. 06- 185 85 139

Toegang € 17,50.

Contact www.hetplein.info

The tourist office is situated in the weighing house:

 

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp

 

Telephone: +31 (02)99-671979
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


During the winter you can only reach us by e-mail.

 

Openinghours 2022

From April 1st. till end of September all days open between 12.00 and 15.00 hours.

Mind: closed from 12th September till 19th september due to fair;

October: Sundays 2, 9 and 16: 12.00-15.00 hours;
During the autumn (school) holidays: from 17th  till 30st october 12.00-15.00 hours.

logo Alkmaar Marketing liggend fc transparant Hart van Noord-Hollandbanner laaghollandbanner museummolenMetropool AmsterdamHouten huis Logo ballen

Travel to De Rijp from Amsterdam

De Rijp is an easy 45-minute trip from Amsterdam. Busline 305 travels to De Rijp twice an hour. Look out for the bus on the river side of Amsterdam Central Station.

bus de rijp

Take advantage of the Amsterdam & Region Travel Ticket which offers unlimited travel on buses, trams, trains and metros in the Amsterdam Area for 24 hours for: 1 day - € 19.50, 2 days - € 28.00, 3 days - € 36.50.

 

Partnerprogramma

Partners van VVV De Rijp hebben een streepje voor. Er zijn 3 programma's: GOUD - ZILVER - BRONS. Ook VVV-partner worden? Lees dan verder...>>>

 

Word VVV-partner

Contact

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp


Telefoon: 0299-671979
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

N.B. In het winterseizoen zijn wij alleen via e-mail te bereiken.