Events

Monthly View
By Month
Categories
By Categories
Search
Search
Maaike en de Millenials
Datum: Saturday 11 June 2022, 20:30 - 22:45
 Location : De Groene Zwaan, Rechtestraat 12-16 - De Rijp

De Groene Zwaan: Maaike en de Millennials

Maaike en de Millennials is een cabaretpoel bestaande uit Maaike Dirkje Hop (Maaike), Djoni de Vos, Marie Koet, Mathilde Drooger en anderen die niet genoemd willen worden. Ze ontmoetten elkaar in 2020 in de worsteling met het leven en ontdekten dat ze allemaal hetzelfde doel hebben: een eigen cabaretprogramma maken. Tot het zo ver is, vullen ze met elkaar, in wisselende samenstelling een avond in het theater met verhalen, grapjes en liedjes. In De Groene Zwaan spelen voor u Maaike Dirkje Hop, Djoni de Vos, Maria Kraaijkamp en Thomas van der Hulst. Mirjam van de Vendel zal de avond presenteren.

 

Thomas van der Hulst

 Thomas 300x413

Waar het Thomas ontbreekt aan zelfvertrouwen, maakt hij dit ruimschoots goed met grote dromen en vergezichten. Zonder enige kennis van zaken praat hij over uiteenlopende onderwerpen, maar het kan natuurlijk niet anders dan dat totale chaos en wanhoop op de loer liggen.


Thomas van der Hulst is al zijn gehele leven comedian, de laatste jaren ook op de Nederlandse podia. Én hij heeft een missie: het cabaret vernieuwen, van binnenuit. Door van de vorm de inhoud te maken, zet hij een unieke act neer. Zijn humor laat zich moeilijk uitleggen en heeft iets weg van Micha Wertheim en Stefano Keizers, maar dan introverter en droogkomisch. Laat je verrassen!

 

 

 

 

Djoni de Vos

 Djoni ASCF 84 2

Djoni de Vos werd gereformeerd opgevoed. Ze had daar natuurlijk een boek over kunnen schrijven, maar daar had ze geen zin in. Wel voltooide ze de bachelor Liberal arts and Sciences in Amsterdam en deed daarna een master waar ze het liever niet over wil hebben. Haar grote liefde voor geld leidde haar automatisch naar de Zuidas. Daar werkt ze nu 360 uur in de week als consultant.Djoni wil haar grapjes echter ook op een andere manier delen dan via powerpoints, en beklimt daarom na haar werk het stand-up podium. Nu maakt ze meer dan alleen zakenmannen aan het lachen. Charmant en scherp van geest deelt ze haar observaties met het publiek, dat dan meestal lacht.

 

Maria Kraaijkamp

Maria 

Maria Kraaijkamp (1983) is het zonsverduisteringetje in huis en ziet het van kleins af aan al somber in. In 2019 begon zij met cabaret en belandde vrijwel direct in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival met haar eerste voorstelling ‘Alles onder controle’. De vakjury schreef: ‘Maria staat met haar nummers en droogkomische tussenteksten in de traditie van Hans Dorrestijn en Katinka Polderman, maar ze weet er een eigen draai aan te geven.’

 

 

Maaike Dirkje Hop

 Maaike scaled 2

Maaike Dirkje Hop heeft als baby nooit gekropen en dat zegt eigenlijk alles over haar. Ze is altijd net iets verder dan haar medemens. In ‘Erg hè?’ vertelt ze je precies hoe je moet leven. In 2022 was ze de runner up bij Comedy Talent Award en won ze de publieksprijs van Cabaretfestival Griffioen de Stoep.

‘Prettige ironische toon en goede timing. Alles aan haar straalt uit dat ze precies weet waar ze mee bezig is op het podium.’

 

 

 

 

Mirjam van de Vendel

Mirjam 300x400 

Mirjam is docent geschiedenis. Ze probeert overdag wat moreel besef in de nieuwe generatie te proppen, maar ‘s avonds kondigt zij vol trots knappe (en iets minder knappe) comedians aan.

Geen zaal is te gek voor haar, want het publiek houdt van haar en zij van hen. Dit is Mirjam van de Vendel.

 

Entree:10 euro (inclusief alle kosten)

 

De Groene Zwaan Intiem theater en concertpodium

Mobiel: +31644832537 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Verdere informatie en reserveren: www.degroenezwaan.nl

Contact www.degroenezwaan.nl

The tourist office is situated in the weighing house:

 

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp

 

Telephone: +31 (02)99-671979
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


During the winter you can only reach us by e-mail.

 

Openinghours 2022

From April 1st. till end of September all days open between 12.00 and 15.00 hours.

Mind: closed from 12th September till 19th september due to fair;

October: Sundays 2, 9 and 16: 12.00-15.00 hours;
During the autumn (school) holidays: from 17th  till 30st october 12.00-15.00 hours.

logo Alkmaar Marketing liggend fc transparant Hart van Noord-Hollandbanner laaghollandbanner museummolenMetropool AmsterdamHouten huis Logo ballen

Travel to De Rijp from Amsterdam

De Rijp is an easy 45-minute trip from Amsterdam. Busline 305 travels to De Rijp twice an hour. Look out for the bus on the river side of Amsterdam Central Station.

bus de rijp

Take advantage of the Amsterdam & Region Travel Ticket which offers unlimited travel on buses, trams, trains and metros in the Amsterdam Area for 24 hours for: 1 day - € 19.50, 2 days - € 28.00, 3 days - € 36.50.

 

Partnerprogramma

Partners van VVV De Rijp hebben een streepje voor. Er zijn 3 programma's: GOUD - ZILVER - BRONS. Ook VVV-partner worden? Lees dan verder...>>>

 

Word VVV-partner

Contact

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp


Telefoon: 0299-671979
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

N.B. In het winterseizoen zijn wij alleen via e-mail te bereiken.