Evénements

Location : Oosteinde 2 1636 XV - Schermerhorn

4de Muziek in de Polder

Een muzikale fiets-route georganiseerd door 4 organisaties op 4 locaties

Op zondag 1 september 2019 wordt op 4 locaties 4 keer een kort concert uitgevoerd (25 minuten) door 4 verschillend soortige ensembles (klassieke muziek, maar ook meer pop-achtige muziek, volksmuziek etc.).

Tussen de 4 concerten per locatie is tijd ingecalculeerd zodat de deelnemers van de ene kerk naar de andere kunnen fietsen en desgewenst een consumptie kunnen gebruiken.

Men kan zich aanmelden en de route starten bij elk van de participerende kerken, begin en eindpunt van de route kan zodoende per deelnemer verschillen.

Nadere info volgt nog !!

Zie ook : http://www.grotekerkschermerhorn.nl

Contact 072 502 0108

Heures d`Ouverture 2019

De Vendredi Saint avril 19 et dates suivantes:

En avril, mai, juin, et septembre:

les lundis jusqu'au jeudis: de 12.00 à 15.00 heures

les vendredis jusqu'au les dimanches de 11.00 heures à 17.00 heures.

En juillet et août:

les lundis jusqu'au les dimanches de 11.00 à 17.00 heures.

En octobre:

seul les dimanches le 6me de 12.00 à 15.00 heures.

Ouvert extra en octobre:

le samedi 12me  jusqu'au 27me du octobre de 12.00 à 15.00 heures (vacances d'écoles en les Pays Bas du nord et centre).

Attention: En septembre 10me jusquáu 17me fermé (Kermesse en de Rijp).