Evénements

Rembrandt Frerichs: Piano

Jasper Staps: Altsax

Jos Machtel: Contrabas

Kijk voor veel meer informatie op : http://www.rembrandtfrerichs.nl/biography

Vermanming Frerichs tyrio foto2019

Ook op youtube: http://www.rembrandtfrerichs.nl/video

“Een van de hoogtepunten van het North Sea Jazz Festival” schreef Jazzmagazine over pianist en componist Rembrandt Frerichs.

Een betere aanbeveling is nauwelijks denkbaar.Rembrandt is een jonge pianist met een brede blik die actief is in de voorhoede van de nieuwe generatie Europese musici. Hij kent het Amerikaanse jazz repertoire,maar past ervoor om de gebaande paden te bewandelen. Hij put uit Europese klassieke muziek en zijn passie voor Arabische muziek, die werd aangewakkerd door zijn tweejarig verblijf in Egypte.

De nu 35 jarige pianist debuteerde al op 22 jarige leeftijd op het North Sea Jazz Festival. In 2007 werd zijn debuut album genomineerd voor de Edison publieksprijs en presenteerde hij zijn muziek in de legendarische Jazzclub Birdland in New York. Geselecteerd als Music X Port Artist, tourt hij op dit moment over de hele wereld.

Rembrandt wordt erkend als een ‘avonturier op de toetsen’ (Trouw) en ‘meester op zijn instrument’ (de Volkskrant). Hij 'speelt toekomstmuziek waarbij grenzen uit het oor verdwijnen' (Trouw). NRC HANDELSBLAD: “Noten met inhoud; poëtisch, zacht, subtiel en elegant.  ”DE VOLKSKRANT“Een meester op zijn instrument.  ”EL PAIS (Spanje)“Dit concert moet je horen op het Madrid Jazz Festival!. ”JAZZ MAGAZINE"Een van de hoogtepunten van het North sea jazz festival. ”VRIJ NEDERLAND"De laatste jaren dingt een golf van nieuw talent naar de gunsten van het publiek, maar daar staat tegenover dat er maar één Rembrandt Frerichs is. ” HP / DE TIJD“: Rembrandt’s muziek is een wonder van organische creativiteit,waarin de oude en de nieuwe wereld op een voorbeeldige manier samenvloeien. ”JAZZ TOKYO (Japan) “Een langverwacht meesterwerk”

Meer info www.noordeindervermaning.nl

www.noordeindervermaning.nl

Heures d`Ouverture 2019

De Vendredi Saint avril 19 et dates suivantes:

En avril, mai, juin, et septembre:

les lundis jusqu'au jeudis: de 12.00 à 15.00 heures

les vendredis jusqu'au les dimanches de 11.00 heures à 17.00 heures.

En juillet et août:

les lundis jusqu'au les dimanches de 11.00 à 17.00 heures.

En octobre:

seul les dimanches le 6me de 12.00 à 15.00 heures.

Ouvert extra en octobre:

le samedi 12me  jusqu'au 27me du octobre de 12.00 à 15.00 heures (vacances d'écoles en les Pays Bas du nord et centre).

Attention: En septembre 10me jusquáu 17me fermé (Kermesse en de Rijp).