Evénements

Monthly View
By Month
Categories
By Categories
Search
Search
Noordeinder Vermaning: Rembrandt Frerichs Trio
Datum: Sunday 27 October 2019, 15:00 - 17:30
 Location : Noordeinder Vermaning - Noordeinde

Rembrandt Frerichs Trio

 

Rembrandt Frerichs: Piano

Jasper Staps: Altsax

Jos Machtel: Contrabas

Kijk voor veel meer informatie op : http://www.rembrandtfrerichs.nl/biography

Vermanming Frerichs tyrio foto2019 

Ook op youtube: http://www.rembrandtfrerichs.nl/video

“Een van de hoogtepunten van het North Sea Jazz Festival” schreef Jazzmagazine over pianist en componist Rembrandt Frerichs.

Een betere aanbeveling is nauwelijks denkbaar.Rembrandt is een jonge pianist met een brede blik die actief is in de voorhoede van de nieuwe generatie Europese musici. Hij kent het Amerikaanse jazz repertoire,maar past ervoor om de gebaande paden te bewandelen. Hij put uit Europese klassieke muziek en zijn passie voor Arabische muziek, die werd aangewakkerd door zijn tweejarig verblijf in Egypte.

 De nu 35 jarige pianist debuteerde al op 22 jarige leeftijd op het North Sea Jazz Festival. In 2007 werd zijn debuut album genomineerd voor de Edison publieksprijs en presenteerde hij zijn muziek in de legendarische Jazzclub Birdland in New York. Geselecteerd als Music X Port Artist, tourt hij op dit moment over de hele wereld.

 Rembrandt wordt erkend als een ‘avonturier op de toetsen’ (Trouw) en ‘meester op zijn instrument’ (de Volkskrant). Hij 'speelt toekomstmuziek waarbij grenzen uit het oor verdwijnen' (Trouw). NRC HANDELSBLAD: “Noten met inhoud; poëtisch, zacht, subtiel en elegant.  ”DE VOLKSKRANT“Een meester op zijn instrument.  ”EL PAIS (Spanje)“Dit concert moet je horen op het Madrid Jazz Festival!. ”JAZZ MAGAZINE"Een van de hoogtepunten van het North sea jazz festival. ”VRIJ NEDERLAND"De laatste jaren dingt een golf van nieuw talent naar de gunsten van het publiek, maar daar staat tegenover dat er maar één Rembrandt Frerichs is. ” HP / DE TIJD“: Rembrandt’s muziek is een wonder van organische creativiteit,waarin de oude en de nieuwe wereld op een voorbeeldige manier samenvloeien. ”JAZZ TOKYO (Japan) “Een langverwacht meesterwerk”

Kaarten bestellen bij Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of  0299-673448.

Meer info www.noordeindervermaning.nl

 

Contact Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. of tel. 0299-673448
www.noordeindervermaning.nl

L'Office de Tourisme est situé au rez-de-chaussée de l'ancienne mairie.

 

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp

 

Telephone: +31 (0)299-671979
E-mail: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.


Pendant l'hiver, vous ne pouvez nous atteindre par e-mail. 

Heures d`Ouverture 2020

De Vendredi Saint avril 10 et dates suivantes:

 

En avril, mai, juin, et septembre:

les lundis jusqu'au jeudis: de 12.00 à 15.00 heures

les vendredis jusqu'au les dimanches de 11.00 heures à 17.00 heures.

 

En juillet et août:

les lundis jusqu'au les dimanches de 11.00 à 17.00 heures.

 

En octobre:

seul les dimanches le 4me de 12.00 à 15.00 heures.

 

Ouvert extra en octobre:

le samedi 10me  jusqu'au 25me du octobre de 12.00 à 15.00 heures (vacances d'écoles en les Pays Bas du nord, sud  et centre).

 

Attention: En septembre 2020 17me jusquáu 22me fermé (Kermesse en de Rijp).

 

Metropool AmsterdamNationaal Landschap Laag Holland Museummolen Schermer Hart van Noord-Holland

Partnerprogramma

Partners van VVV De Rijp hebben een streepje voor. Er zijn 3 programma's: GOUD - ZILVER - BRONS. Ook VVV-partner worden? Lees dan verder...>>>

 

Word VVV-partner

VVV APP

Raadpleeg actuele vrijetijdsinformatie via de mobiele telefoon via de gratis VVV-app.

De app is volledig geo-codeerd, dus één keer de VVV-app downloaden en u hebt uit & thuis altijd de meest actuele vrijetijdsinformatie bij de hand.

 

Download VVV-app voor iPhones

Download VVV-app voor Androids

 

Contact

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp


Telefoon: 0299-671979
E-mail: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

N.B. In het winterseizoen zijn wij alleen via e-mail te bereiken.