Evénements

Datum: Saturday 09 November 2019, 20:30 - 22:45
 Location : Grote Kerk, Grote Dam 3, - De Rijp

Cartouche presenteert: André van der Hoff & Harry Sacksioni

De succesvolle Graftdijker, André van der Hoff, heeft al heel wat artiesten begeleid op zijn saxofoon. Een paar jaar geleden was André hier met zijn Ierse vrienden en Dolf Jansen. Ook dit keer heeft hij speciaal voor Cartouche in zijn adresboekje gekeken. Zijn keuze viel op één van de beste gitaristen van Nederland: Harry Sacksioni. Een eenmalig concert met dit fenomeen. Sacksioni behoeft bijna geen introductie: hij maakte al 30 albums, begeleidde artiesten en vanaf ‘74 treedt hij al solo of met band op in de theaters.

Cartouche hof sacksioni

En voor André is het weer even thuiskomen. Zijn tweede solo album is net af, dus er is even tijd voor dit Vriendenconcert.

Entreeprijs: € 16,00.

Voor informatie: 0299-673291 of 072-5039426. Zie ook: www.cartouche-graftderijp.nl.

Heures d`Ouverture 2019

De Vendredi Saint avril 19 et dates suivantes:

En avril, mai, juin, et septembre:

les lundis jusqu'au jeudis: de 12.00 à 15.00 heures

les vendredis jusqu'au les dimanches de 11.00 heures à 17.00 heures.

En juillet et août:

les lundis jusqu'au les dimanches de 11.00 à 17.00 heures.

En octobre:

seul les dimanches le 6me de 12.00 à 15.00 heures.

Ouvert extra en octobre:

le samedi 12me  jusqu'au 27me du octobre de 12.00 à 15.00 heures (vacances d'écoles en les Pays Bas du nord et centre).

Attention: En septembre 10me jusquáu 17me fermé (Kermesse en de Rijp).