Evénements

Podium onder de Toren: Kerstconcert Mathilde Santing
Datum: Saturday 14 December 2019, 20:15
 Location : Dorpskerk, Zuideinde 5 1843 JH - Grootschermer

Podium onder de Toren presenteert: Kerstconcert (UITVERKOCHT) Mathilde Santing Happy Holidays

In de donkere dagen voor Kerstmis straalt sinds een paar jaar een heldere ster: Mathilde Santing! Haar liefde voor het klassieke Amerikaanse liedrepertoire leidde tot een prachtig en veelgeroemd album met hartverwarmende kerstklassiekers.
Tijdens dit concert zingt Mathilde haar lievelingsliedjes, nummers als Have Yourself a Merry Little Christmas, Winter Wonderland, Joni Mitchells River en Blue Christmas van Elvis.
De warme stem van Mathilde Santing lijkt met de jaren alleen maar mooier te worden. Dit concert vol sfeervolle classics van onder anderen Bing Crosby, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald is dan ook een waar kerstcadeau voor iedere muziekliefhebber.
Santing klinkt voller, rijker en dieper dan ooit te tevoren, en toch ook alsof ze net uit het ei gekropen is. Gedurende haar carrière won Mathilde drie Edisons en een Gouden Harp, en had ze grote hits met bijvoorbeeld Beautiful People en Wonderful Life.
Ook zingt ze Nederlandstalige nummers als Appels op de tafelsprei (met een videoclip van Erwin Olaf) en Inspiratie (uit de musical Joe) - muziek die veel Nederlanders diept raakt.

Website: www.mathildesanting.com

Mathilde Santing zang

De toegangsprijs is  € 16,50 voor niet-leden en € 14,50  voor leden.

Aanvangstijd 20.15 uur.

Heures d`Ouverture 2019

De Vendredi Saint avril 19 et dates suivantes:

En avril, mai, juin, et septembre:

les lundis jusqu'au jeudis: de 12.00 à 15.00 heures

les vendredis jusqu'au les dimanches de 11.00 heures à 17.00 heures.

En juillet et août:

les lundis jusqu'au les dimanches de 11.00 à 17.00 heures.

En octobre:

seul les dimanches le 6me de 12.00 à 15.00 heures.

Ouvert extra en octobre:

le samedi 12me  jusqu'au 27me du octobre de 12.00 à 15.00 heures (vacances d'écoles en les Pays Bas du nord et centre).

Attention: En septembre 10me jusquáu 17me fermé (Kermesse en de Rijp).