Evénements

Mini Mattheus
Datum: Sunday 15 March 2020, 15:30 - 17:45
 Location : Kerk, Graftdijkplein 3, - West-Graftdijk

Het Plein in West-Graftdijk: Mini Mattheus, 9 solisten zingen een verkorte versie van de Passion van Bach

Wat is de Mini Mattheus?

Bach’s geliefde Mattheus Passion, maar dan de helft korter. De mini-versie duurt anderhalf uur, onderbroken door een pauze, zonder dat het verhaal uit de passie verloren is gegaan. Alle klassiekers zitten er natuurlijk in, Erbarme dich, Sind Blitze sind Donner, het bekende slotkoor… De Mini Mattheus is voor iedereen die minder tijd of zin heeft in de lange versie, of het om allerlei redenen het niet zo fijn vindt om zo lang te zitten. De Mini Mattheus is voor iedereen die misschien voor het eerst kennis wil maken met Bachs Mattheus Passion.

De Mini Mattheus wordt uitgevoerd door 9 zangers, met pianobegeleiding. Het bijzondere is dat de solisten ook de koorpartijen zingen. Door de kleine opzet hoor je ook goed hoe de afzonderlijke stemmen met elkaar harmoniëren of juist tegen elkaar zingen.

minimatthaus.nl

Entree: € 15,-, Donateurs: €12,50, Jongeren: €10,-.
Tot 1 juli 2019 kunnen donateurs gebruik maken van vroegboekkorting van 1 euro per kaartje.

Inlichtingen: tel. 06- 185 85 139, of via onze website www.hetplein.info

Heures d`Ouverture 2019

De Vendredi Saint avril 19 et dates suivantes:

En avril, mai, juin, et septembre:

les lundis jusqu'au jeudis: de 12.00 à 15.00 heures

les vendredis jusqu'au les dimanches de 11.00 heures à 17.00 heures.

En juillet et août:

les lundis jusqu'au les dimanches de 11.00 à 17.00 heures.

En octobre:

seul les dimanches le 6me de 12.00 à 15.00 heures.

Ouvert extra en octobre:

le samedi 12me  jusqu'au 27me du octobre de 12.00 à 15.00 heures (vacances d'écoles en les Pays Bas du nord et centre).

Attention: En septembre 10me jusquáu 17me fermé (Kermesse en de Rijp).