Evénements

Het Plein presenteert: Singer – Songwritersavond

‘3 optredens op 1 avond van 3 heel verschillende singer-songwritersavond’

sing a song writers 2
Nol Havens met “Doe mij maar alles”

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen. Suzanne. De wereldhit van VOF de Kunst/The Art Company.

Oude liefde roest niet. Dat blijkt in 2020, Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire. Veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar ALLES’ wordt u meegenomen langs 36 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. In veertig minuten zal hij het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over alles én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium….zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes….

www.nolhavens.nl

Bai Kamara solo met ‘Salone’

Een warme, funky stem, maar ook nuchter en intiem. Bai Kamara Jr’s muziek is een mix van soul, blues, funk, R&B en jazz invloeden. Bai Kamara Jr, zoon van de voormalige ambassadeur van Sierra Leone in Brussel, groeide op in het Verenigd Koninkrijk en woont al meer dan 25 jaar in Brussel, is een geëngageerde singer-songwriter die zijn Afrikaanse afkomst onthult in zijn muziek. Hij deelde het podium met internationale artiesten zoals Habib Koité, Cassandra Wilson, Rokia Traoré, was de openingsact van Vanessa Paradis’ ‘LOVE ALBUM’ INTERNATIONAL TOUR in 2014 (25 data) en zong in duo met Dani Klein van Vaya Con Dios maar ook als haar voorprogramma. Zijn betrokkenheid bij NGO’s heeft geleid tot een samenwerking met wereldster Youssou N’Dour. Bai is een briljant componist die zijn zeer divers muzikaal talent laat horen op zijn 5 albums (Living Room, Urban Gipsy, Disposable Society, This Is Home en Mystical Survivors).

Lorrèn

Lorrèn is een Nederlandse singer-songwriter uit Amsterdam. Haar opmerkelijke verhaal begon sinds ze op 3-jarige leeftijd aan het scatten en zingen was met haar vader, die jazzviolist is. Toen ze 11 was begon ze professioneel op te treden en sindsdien heeft ze nooit meer achterom gekeken

Na de release van haar hitsingle ‘The Game Of Love’ in 2015 werd ze ‘Radio 2 Talent’, een titel van een van de grootste radiostations van Nederland. Na de release van haar veelgeprezen debuutalbum ‘Shades of Blue’ (2015) en haar laatste album ‘Land of Possibilities’ (2017) trad Lorrèn op in bekende podia als: North Sea Jazz Club, Sugarfactory en Paradiso.

Lorrèn staat bekend om haar kenmerkende zijdezachte stem, die een rauw randje heeft. Verwacht een zangeres die soul, pop mixt en zich een weg weet te banen door elk jazznummer dat de mensheid kent. Haar muziek kan worden omschreven als een kruising tussen Selah Sue, Melody Gardot, Amy Winehouse en Ella Fitzgerald.

Kosten: 17.50 €

Meer info: www.hetplein.info

tel. 06- 185 85 139

Contact www.hetplein.info

Heures d`Ouverture Octobre 2021:

Samedi 9 et Dimanche 10 de 12.00 à 15.00 heures;

Samedi 16 et dimanche 17 de 12.00 à 15.00 heures;

Lundi 18 jusqu'au Dimanche 31 tous les jours  de 12.00 à 15.00 heures.

Heures d`Ouverture 2022

Le bureau est ouvert le 1e April jusqu'au fin de Septembre de 12.00 à 15.00 heures . Except le 12e Septembre jusqu'au 19e de Septembre.

Oktobre:Vendredi 1, Samedi 2, Dimanche 3, Samedi 8, Dimanche 9, Samedi 15, Dimanche 16: 12.00-15.00 heures, les  vacances d'automne: 17 à 30 oktober 12.00-15.00 heures.

logo Alkmaar Marketing liggend fc transparant Hart van Noord-Hollandbanner laaghollandbanner museummolenMetropool AmsterdamHouten huis Logo ballen