Evénements

Monthly View
By Month
Categories
By Categories
Search
Search
Singer-Songwritersavond
Datum: Saturday 01 April 2023, 20:00 - 22:30
 Location : Kerk, Graftdijkplein 3, 1486ML - West-Graftdijk

Het Plein presenteert: Singer Songwriters met Damned & Dirty, de ex-voetballer Björn van der Doelen en Rose Marin

 

‘3 OPTREDENS OP 1 AVOND VAN 3 HEEL VERSCHILLENDE SINGERSONGWRITERS’

songwriters
The Damned and Dirty

The Damned and Dirty is een van de meest opwindende en innovatieve acts in de roots-traditie. Ze leggen de nadruk op pakkende nummers met afwisselend donkere en scherpe teksten met een flinke emmer soul. De sound is in alle opzichten rauw en dwingend. Hun Engels is Amerikaans alsof het daar thuishoort. Deze avond verwelkomen wij Kevin de Harde en Micha Sprenger van Damned and Dirty voor een akoestische sessie.

The Damned and Dirty schrijven al hun eigen songs en ze hebben al 5 albums geproduceerd. In 2013 brachten ze hun tweede album Sell Your Soul uit. Hun derde album Rolling Into Town werd gepresenteerd in poptempel Paradiso in november 2014. Hoodoo Down volgde in 2015, met meer diverse muziekstijlen en gastmuzikanten. Maar liefst drie albums werden bekroond met een award voor “Best Dutch Blues Album” van de Dutch Blues Foundation. Iets wat geen enkele andere band in Nederland kan claimen.

www.thedamnedanddirty.com

 

Björn van der Doelen

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor z’n 30ste met voetballen om oa muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van z’n laatste album “Na ons de zondvloed” alweer zes albums verder.
Van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant. Hij houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes.

www.bjornvanderdoelen.com


Rose Marin

De woorden op papier zetten, is voor Rose Marin de enige manier om haar verhaal te vertellen. Ze uit haar gevoel in verborgen boodschappen en scherpe metaforen, waarbij herkenbare situaties in ieders eigen verbeelding tot leven komen. Haar meest persoonlijke verhalen en gedachten zet ze om tot oprechte songs, waarbij je wordt geconfronteerd met de onverwachte waarheid. In deze betoverende blend van country, pop en haar Zuid-Afrikaanse roots, neemt ze je mee op een dynamische reis door het leven. In 2018 verraste deze toen 16-jarige Rose Marin ons met haar optreden in het voorprogramma van het Sluisconcert. Wij zijn heel blij om haar opnieuw te mogen verwelkomen.

 

NB. Donateurs kunnen kaarten tegen gereduceerd tarief bestellen voor zichzelf en mede-donateurs vanaf zondag 5 juni 2022 om 20.00 uur tot en met 30 juni. Vanaf vrijdag 1 juli  2022 kunnen ook niet-donateurs bestellen tegen het reguliere tarief, € 2,50 meer dan de nu vermelde prijzen. Dus meld u (weer) snel aan als donateur, alvast bedankt!
 

Meer info: www.hetplein.info

 

Contact 0618585139

L'Office de Tourisme est situé au rez-de-chaussée de l'ancienne mairie.

 

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp

 

Telephone: +31 (0)299-671979
E-mail: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.


Pendant l'hiver, vous ne pouvez nous atteindre par e-mail. 

Heures d`Ouverture 2022

Le bureau est ouvert en decembre le 10me de 11:00 à 22:00 heures  et le 11me de 12:00 à 18:00 heures  pendant la Fête d'Hiver 2022 ("Midwinterfeest Graft-de Rijp 2022").

 

Heures d`Ouverture 2023

Le bureau est ouvert le 1e avril jusqu'au fin de septembre de 12.00 à 15.00 heures . Except le 11e septembre jusqu'au 18e de septembre (Kermesse);

Octobre:les dimanches 1, samedi  7, dimanche 8n: 12.00-15.00 heures;

Les vacances d'automne: 14 à 29 octobre 12.00-15.00 heures.

 

logo Alkmaar Marketing liggend fc transparant Hart van Noord-Hollandbanner laaghollandbanner museummolenMetropool AmsterdamHouten huis Logo ballen

Partnerprogramma

Partners van VVV De Rijp hebben een streepje voor. Er zijn 3 programma's: GOUD - ZILVER - BRONS. Ook VVV-partner worden? Lees dan verder...>>>

 

Word VVV-partner

Contact

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp


Telefoon: 0299-671979
E-mail: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

N.B. In het winterseizoen zijn wij alleen via e-mail te bereiken.