PRINT

Kinderfietsroute Land van Leeghwater(10km)

Heb je wel eens een route op de fiets gereden die over de bodem van drooggemalen meren gaat? Niet? Dat en nog veel meer kun je dus gaan zien en doen in het Land van Leeghwater! Zo kun je in de Museummolen zien hoe Jan Adriaanszoon Leeghwater de meren drooglegde en de polders ontstonden.

Verder zit de spelroute vol verassingen en spannende en lekkere dingen. Wat dacht je van een zoektocht, een stukje varen, lekkere pannenkoeken eten en een Oudhollands snoepwinkeltje bezoeken? In de sporen van Leeghwater is een kinderfietsroute in het Land van Leeghwater door de Beemster, Graft-De Rijp en Schermer voor kinderen vanaf 10 jaar. De uitgestippelde familie-/spelroute van Leeghwater is ongeveer 10 kilometer lang en maakt onderdeel uit van het bestaande fietsroutenetwerk dat gebruik maakt van knooppunten. Deze knooppunten bieden u de optimale keuze vrijheid om de route zelf samen te stellen. Op elk knooppunt waar routes elkaar kruisen, kunt u informatiepanelen raadplegen om uw verdere route te bepalen.

 

ADRES:

Kinderfietsroute Land van Leeghwater(10km)
Geen specifieke locatie

CONTACT


Partnerprogramma

Partners van VVV De Rijp hebben een streepje voor. Er zijn 3 programma's: GOUD - ZILVER - BRONS. Ook VVV-partner worden? Lees dan verder...>>>

 

Word VVV-partner

VVV APP

Raadpleeg actuele vrijetijdsinformatie via de mobiele telefoon via de gratis VVV-app.

De app is volledig geo-codeerd, dus één keer de VVV-app downloaden en u hebt uit & thuis altijd de meest actuele vrijetijdsinformatie bij de hand.

 

Download VVV-app voor iPhones

Download VVV-app voor Androids

 

Contact

De Waag
Kleine Dam 1
1483 BJ De Rijp


Telefoon: 0299-671979
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

N.B. In het winterseizoen zijn wij alleen via e-mail te bereiken.