Webcam De Rijp: KIJK !

Schaatsen in De Rijp en omgeving

EilandspoldertochtIn de winter als het maar even flink vriest, wordt de Eilandspoldertocht uitgeschreven: een schaatstocht van ca. 35 km langs zeven dorpen. Er is echter ook een kortere tocht van 15 km.

In elk dorp kunt u starten en onderweg zijn genoeg 'koek en zopie" gelegenheden om de inwendige mens te verzorgen.

De stempelpost in De Rijp staat vlak bij het historische raadhuis uit de 17e eeuw.

Tijdens uw schaatstocht krijgt u een heel ander zicht op de verschillende dorpen, u ziet nu de achterkant van de boerderijen en de huizen.

De bruggen die bij de ruilverkaveling zijn aangebracht, zijn zo gemaakt, dat de schaatser er gemakkelijk onderdoor kan.....

De Rijper IJsclub

Voor de actuele ijstoestand, de schaatskalender en eventuele toertochten verwijzen wij naar: De KNSB, of Natuurijsschaatsen of de website van de Rijper IJsclub.

Uitkijken bij wakken en lage bruggen!! Alvast veel ijspret toegewenst.

Evenementen & Exposities

Error: No articles to display

Uit in De Rijp omgeving

Roeach film Het Huis met de Geesten