Webcam De Rijp: KIJK !

Datum: Vrijdag 24 Maart 2017, 20:30 - 23:15
 Locatie : De Groene Zwaan, Rechtestraat 12-14 - De Rijp

de Groene Zwaan Filmcafé: Toni Erdmann

24 maart 2017 @ 20:30 – 22:30 uur.

Dé sensatie van het filmjaar 2016 is deze even wrange als hilarische Duitse tragikomedie over een vader die vervreemd is geraakt van zijn dochter, een bikkelharde zakenvrouw die voor een consultancybedrijf in Boekarest actief is.

De Duitse filmmaakster Maren Ade, die eerder Der Wald vor lauter Bäumen en Alle Anderen maakte, schreef het verhaal zelf en dankzij het authentieke spel van Peter Simonischek, Sandra Hüller én een leuke bijrol van Hadewych Minis, vliegt Toni Erdmann voorbij.
Inmiddels is Toni Erdmann de Duitse inzending voor de Oscars en was de film de publieksfavoriet op het Leiden International Film Festival.

Kosten: euro 5.

De Groene Zwaan, Rechtestraat 12-14, 1483 BD, De Rijp
www.facebook.com/degroenezwaan

Meer informatie of reserveren? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0299-671697.

www.degroenezwaan.nl

Evenementen & Exposities

Error: No articles to display

Uit in De Rijp omgeving