Webcam De Rijp: KIJK !

Datum: Zaterdag 25 Maart 2017, 21:00 - 23:00
 Locatie : De Groene Zwaan, Rechtestraat 12-14 - De Rijp

De Groene Zwaan: Monique Klemann en band

Wanneer: 25 maart 2017 @ 21:00 – 23:00 uur.
Een uniek optreden van Monique Klemann en haar band in de intieme setting van de voormalige Lutherse Kerk van De Rijp. Monique Klemann is al een groot deel van haar leven een geziene artiest in Nederland. Ze scoorde platina albums, hits en deed grote Europese tours, maar ook na de gloriedagen met Loïs Lane heeft haar muzikale ontwikkeling nooit stilgestaan. Met ‘Coool’ heeft Monique een artistiek hoogtepunt bereikt.

Op het mini-album staan vijf songs. De plaat maakt deel uit van een trilogie. In het voorjaar komt deel twee uit. De 51-jarige zangeres kiest ervoor om EP’s uit te brengen in plaats van een heel album. “Het moet fris en verrassend blijven”, zegt zijzelf.

Klemann had al wat songs liggen. Ze moest alleen wachten op het juiste moment om de nummers op te nemen. Dat moment kwam toen ze nog wat ander materiaal had geschreven. Een van de liedjes nam ze op met de bekende Chinese jazzartiest Coco Zhao. “Het is een gezellig zooitje”, zegt ze over de EP.

De zangeres gaat met haar solomateriaal op tournee, maar ze blijft wel met zus Suzanne optreden als Loïs Lane.

Aanvang 21.00, entree 12,50 Euro.

De Groene Zwaan, Rechtestraat 12-14, De Rijp
www.facebook.com/degroenezwaan

Meer informatie of reserveren? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0299-671697.

www.degroenezwaan.nl

Evenementen & Exposities

Error: No articles to display

Uit in De Rijp omgeving