Webcam De Rijp: KIJK !

Maandelijkse weergave
Bekijk per maand
Bekijk per categorie
Abspoel & Bischoff "Leven met Brel"
Datum: Zaterdag 30 September 2017, 20:30 - 22:45
 Locatie : Grote Kerk, Grote Dam 6 - De Rijp

CARTOUCHE presenteert: Abspoel & Bischoff “Leven met Brel”

Entreeprijs: € 16,00

In dit muziek-theater programma neemt zanger, theatermaker en televisieman Michael Abspoel u mee naar de wereld die Jacques Brel ons heeft gebracht. Wat betekenen de grote Brel-thema’s vriendschap, liefde, afscheid, jeugddromen en vrijheid? Leven met Brel gaat niet alleen over zijn muziek, maar ook over zijn teksten. Welke invloed had dat op Abspoel, op ons en op (grote fan) Stromae? Zijn muziek én de onderwerpen waar hij over heeft gezongen komen tot leven. Samen met de bekende Jazz en World Music-pianist Marc Bischoff hoort u van alles van en over Brel.

Het complete Cartouche programmaboekje kunt u ondermeer halen bij De Plus en de kaartverkoopadressen DA Drogist Rijkes en De Huiskamer (allen in De Rijp), de VVV's, bibliotheken, toeristische attracties in de omgeving en de Grote Kerk.
Stichting Cartouche

zaterdag 21 oktober 2017

Namen in Noord-Holland: 'Spitten in een ver verleden'

woensdag 25 oktober 2017