Webcam De Rijp: KIJK !

Winkels & Bedrijven

In De Rijp kunt u in winkelcentrum Het Boegbeeld aan de Driemaster terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. U vindt daar een supermarkt (PLUS), een slager (Keurslager Han de Vries), een bakker (Kaandorp), een drogist (DA Rjkes), een bloemist en een kapper (Design Line).

Ook op industrieterrein De Volger (aan de zuidzijde van de N244)  bevinden zich een paar winkels.

Op elke donderdag (behalve op erkende feestdagen) is er van 11:00 tot 17:30  uur op het Wollandje een warenmarkt.

De Huiskamer, woon en kado winkel - De Rijp (VVV-Partner)

De huiskamerDe Huiskamer is een landelijke woonwinkel in het historische centrum van De Rijp. U vindt hier landelijke en brocante meubels, glaswerk, serviesgoed, plaids, quilts, kussens, bestek, kaarsen en volop hebbedingen en leuke kadootjes voor volwassenen en kinderen. De collectie in de woonwinkel wordt regelmatig vernieuwd waardoor u steeds een andere sfeer en opstelling kunt verwachten.

Adres: Rechtestraat 108-110 - 1483 BG De Rijp

T: 0299-674040

W: woonwinkeldehuiskamer.nl

Bram en Aagje - 't Kleinste Snoepwinkeltje van Nederland - Graft (VVV-Partner)

Bram en AagjeMidden in Graft vindt u het nostalgische snoepwinkeltje van Bram en Aagie schuin tegenover het prachtige raadhuis. Het winkeltje stamt uit het jaar 1890 en aan het interieur is nimmer iets veranderd. Het winkeloppervlak van slechts 5,4 m2 maakt het tot het Kleinste Winkeltje van Nederland.

Vanachter de toonbank werden eerst broden, later groente en tot 1985 sigaren en sigaretten verkocht door Bram en Aagje (in de volksmond Aagie) van Petten. Met trots draagt het Winkeltje nu hun naam. Voor de deur staat de antieke oude broodkar waar Bram nog brood mee ventte.

Het winkelwaar bestaat nu uit een rijk assortiment echt oudhollandsche snoepgoed zoals ulevellen, stroopsoldaatjes en druivesuiker.

Ook zijn er veel oude blikken en snuisterijen te bewonderen.

Waan u even terug in de tijd en laat het de winkelbel rinkelen! U bent van harte welkom.

OPENINGSTIJDEN BRAM EN AAGIE 2017. Vanaf maart zijn we weer geopend.

Adres: Raadhuisstraat 21 - 1484 EN Graft

T: 0653317609

W: www.bramenaagie.nl

Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV (VVV-Partner)

Duinmaijer Arjan Frank Martijn

Aannemersbedrijf M. Duinmaijer BV is een gerenommeerd familiebedrijf in de bouwnijverheid, gevestigd op het bedrijventerrein De Volger te De Rijp (Noord-Holland).
Vanaf 1952 verrichten wij nieuwbouw-, verbouw-, onderhoud-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden en hebben op dit gebied ruime kennis en ervaring binnen ons bedrijf.

Tot onze opdrachtgevers behoren particulieren, gemeentes, besturen, VVE’s, woningbouwcorporaties en het bedrijfsleven.

Adres: M.C. van Voordenstraat 2, 1483 GB De Rijp

Telefoon: 0299 - 673487.
Fax: 0299 - 674626.
Website: www.duinmaijer.nl

Kadoshop "'t Haventje" - West-Graftdijk (VVV-Partner)

't HaventjeVoor uitgebreide info zie de website.

Adres: Zuiderstraat 14  - Westgraftdijk
T: 075-6411618

W: www.thaventje.com

Carteam Autoservice Leo Borst (VVV-Partner)

Autoservice Leo Borst

De Volger 8
1483 GA De Rijp
Telefoon 0299-674199

W: Leo Borst

Auto onderhoud, autoservice, APK, grote beurt en kleine beurt in de Rijp e.o.

Shell de Rijp - (VVV-Partner)

Shell de Rijp foto

Let op : per 29 juli nieuw adres!

Shell de Rijp

Van den Bosch BV

U kunt bij ons terecht voor de brandstoffen :

Shell fuelsave benzine, Shell fuelsave diesel, Shell Vpower benzine, Shell Vpower diesel

Shell De Rijp beschikt over een zeer goede Carwash installatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van foambrite borstels die in samenwerking met kwalitatief hoogstaande producten voor een glanzend en gegarandeerd krasvrij wasresultaat zorgen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van een aanhanger, steigers of ladders.
In onze shop kunt U hier terecht voor kadoartikelen, rookwaren, frisdranken, ijs, snoep, chips, speelgoed, wenskaarten, cartridges, onderhoudsartikelen, smeerolie, accessoires, gasflessen en altijd leuke aanbiedingen.

Kom gerust langs, om de service van Shell De Rijp te ervaren!

Adres: Zuiddijk 2H, 1484 MA, de Rijp

T: 0299-673263

F:0299-671200

W: http://www.shellderijp.nl

We zijn geopend van: Ma. - Vr. 6.00 - 20.00 uur, Zaterdag 8.00 - 19.00 uur, Zondag 9.00 - 19.00 uur.

Rijper Wielerboetiek  Co Schipper

Rijper Wieler Boetiek
De Volger 10A
1483 GA De Rijp